ELIN LÄNNSJÖS BESÖK OCH HENNES NYFUNNA FAVORITER PÅ GURRAS


Elin Lännsjö har varit på besök på Postgatan 16. “En omedelbar doft från den öppna elden och en vacker lokal mötte oss direkt. Ett spännande möte mellan stuckaturer och pelare som andades 1800-tal och den grovhuggna baren i rå granit” börjar hon med att berätta.

Elin beskriver maten som “mindre rätter av kompositioner som med finess dansar runt på tungan i överraskande harmoni – och kvällens höjdpunkter då? Ja alltså, missa inte: Det bakade ostronet med brynt smör och pepparrot!”. Hon tipsar om flera av Gurras rätter och berättar om vinet Ture hjälpte till att matcha.

Läs mer om Elins besök på Gurras här!

GÖTEBORGSPOSTEN PÅ BESÖK HOS GURRAS

 
“Street food, lekfulla drinkar och naturmaterial är några av beståndsdelarna när Gustav Trägårdh och vapendragaren Ture Thuresson öppnar ny restaurang ett stenkast från Nordstan.” Så börjar Göteborgs postens artikel om Gurras.

Vidare skriver de att menyn utgår från streetfood men omvandlar det till á la carte, rätterna kan hittas på matmarknader runtom i världen. GP skriver även att maten ska kosta en rimlig peng. Vidare skriver GP om inredningen och berättar att “restaurangens mest slående detalj är de enorma, böljande furuväggarna som monterats upp längs två sidor av matsalen”.

Läs GPs artikel om Gurras här!

HEMTREVLIGT MED AMBITIÖSA RESTAURANGRÄTTER


Thatsup har besökt Gurras och beskriver restaurangen som  en ambitiös restaurang där mat och smaker från världens alla hörn möts på en tallrik, i ny tappning”. Vidare skriver Thatsup att det är en hemtrevlig stämning på Gurras. Thatsup beskriver att menyn omvandlar streetfood till “ambitiösa restaurangrätter med vackra uppläggningar”.

Läs vidare om Thatsups besök på Gurras här!

GUSTAV HAS BECOME GURRA

“It is with his characteristic exuberant enthusiasm that Gustav Trägårdh meets you in the entrance to his new restaurant, which for the sake of simplicity has been named “Gurras”. This is how Nöjesguiden begins its article “Gustav has become Gurra”.
The entertainment guide describes the service as “natural and uncontrived”, which they think contributes to the guests feeling genuinely welcome and taken care of. Nöjesguiden also writes that the common thread that makes Gurra “breathes personality and ingenuity” is the joy the team has for food, taste and ingredients.

Furthermore, Nöjesguiden continues to praise the decor in the restaurant and describes it as a “unique environment, chiseled down to the smallest detail and inspired by all the elements of the earth”. The entertainment guide concludes by describing the illustration on the wall, the logo and the menus as the icing on the cake that makes Gurras feel like a “well-thought-out and distinctly personal mishmash of cuisine, camaraderie and pub culture.”

TRENDY ON POSTGATAN 16

“It is with his characteristic exuberant enthusiasm that Gustav Trägårdh meets you in the entrance to his new restaurant, which for the sake of simplicity has been named “Gurras”. This is how Nöjesguiden begins its article “Gustav has become Gurra”.
The entertainment guide describes the service as “natural and uncontrived”, which they think contributes to the guests feeling genuinely welcome and taken care of. Nöjesguiden also writes that the common thread that makes Gurra “breathes personality and ingenuity” is the joy the team has for food, taste and ingredients.

Furthermore, Nöjesguiden continues to praise the decor in the restaurant and describes it as a “unique environment, chiseled down to the smallest detail and inspired by all the elements of the earth”. The entertainment guide concludes by describing the illustration on the wall, the logo and the menus as the icing on the cake that makes Gurras feel like a “well-thought-out and distinctly personal mishmash of cuisine, camaraderie and pub culture.”